logistisk (afhentning)

Afhentning af Skrot i hele Danmark

Hos Salale jern og metal tilbyder afhentning af skrot i hele Danmark. Hvis du ønsker dit skrot afhentet på Sjælland, så kommer vi ud i vores firmabil. I resten af Danmark har vi samarbejdsaftaler med diverse vognmænd, som kommer og afhenter dit skrot.

Hvis du ønsker afhentning af dit skrot, har vi et krav om en minimumsvægt på 1000 kg. Hvis der ønskes afhentning af skrot under denne vægt, så kontakt os for yderligere information.

Endvidere skal skrottes være samlet i en bunke ved afhentning. Dette er for at skabe tilstrækkelig med plads til lastbil og kran. Den fulde vægt af dit skrot kan først oplyses efter vi har været på en brovægt. Derfor ønsker vi at have en samtale før vi afhenter dit skot, så vi er sikker på at vægten opfylder vores krav til minimumsvægt.

Bestem selv brovægt

Vi kan tilbyde at veje den totale mængde på vores egen brovægt, eller hvis kunden ønsker det, en brovægt efter eget valg i nærheden af afhentningsstedet. Vi foretrækker at afvejningen foregår på en vægt som er udpeget af kunden selv. Dermed vil der ikke opstå tvivl om den korrekte mængde. Afregning sker efter vejning af skrottet.

Salale er din garanti for hurtig og korrekt afregning.

Kontakt os for nærmere information her