1. Introduktion
    Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
  2. Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet kan indeholde cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google
  • YouTube
  • Vimeo
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Salale ApS

DK35388303

Korshøjvej 1

4200 Slagelse

info@salale.dk

Tlf: 56 27 56 27 

Dataansvarlig: Mohamad Salale

  1. Beskrivelse af behandlingen
Formål Kategorier af personoplysninger Kilder  Behandlingsgrundlag Modtagere Opbevaring
Levering af vores ydelse: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på ordrebehandling, som du har anmodet om, 

Markedsføring: Intet

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig: 

  1. Almindelige personoplysninger:

F.eks.:  

  • Navn, adresse, e-mail, telefonnummer,
  1. Følsomme oplysninger

Oplysninger på skrotattest, oplysninger om navn og registreringsnummer ved afregistrering af biler

Navn og kørekortsnummer ved kontakt betaling for sag af skrot på pladsen

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder: 

F.eks.:

  • Direkte fra dig
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

F.eks:

  • Artikel 6.1.a (samtykke)
  • Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)
  • Artikel 9.2.f (nødvendig for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares)
  • Artikel 9.2.g (nødvendig af hensyn til væsentlige samfundsinteresser på grundlag af EU-retten eller medlemsstaternes nationale ret)
  • Artikel 10, jf. § 8 i databeskyttelsesloven
Vi kan dele dine personoplysninger med: 

  • Skat, Miljøstyrelsen, ekstern bogholder, revisor og IT-leverandør
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt. 

F.eks.:

  • Op til 5 år for alle finansbilag
  • Dine kontaktoplysninger, så længe, vi har kontakt med dig som kunde eller leverandør 
  1. Konsekvenser ved behandlingen Såfremt ovenstående ved en fejl overtrædes
  • Vi identificerer uheldet og omfanget, så vi ved præcis, hvilke data, det drejer sig om, og hvad der er sket med dem.
  • Vi lukker for al adgang til data, indtil vi har identificeret og implementeret en løsning.
  • Vi giver omgående besked til de personer, hvis data, det er gået ud over.
  • Vi beder samtidig de involverede personer om information om, hvad de ønsker, vi skal foretage os i forhold til deres data.
  • Vi sikrer os, at vi håndterer de relevante data som aftalt med de involverede personer, eller give besked, hvis noget ikke kan lade sig gøre.
  • Vi får identificeret og igangsat relevante korrigerende handlinger til forebyggelse af gentagelser.
  1. pligtmæssig information 

Nedenstående oplysningerne er obligatoriske, såfremt du er kunde hos os. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at levere varer eller ydelser til dig :

  • CVR-nummer
  • Virksomhedens navn
  • Leveringsadresse
  • Faktureringsadresse
  • Kontaktperson med e-mail og telefonnummer

For private kunder:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Evt. oplysninger på skrotattest, som sendes videre til Miljøstyrelsen
  • Evt. oplysninger om registreringsnummer på bil ved afmelding af køretøj hos Skat
  • Evt. navn og pasnummer, kørekortnummer eller andet nummer på billede ID ved kontant salg af skrot på en af vores pladser.
  1. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke. 
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet). 
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at: kontakte Mohamad Salale

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Sidst opdateret: 25.05.2018