Aluminium

ALU PROFIL M/LAK

Aluprofiler med farve og lak må som betegnelsen være farvet eller lakeret. Den tynde folie accepteres ved modtagelse.

ALU PROFIL BLANK

Blanke aluprofiler skal være frie for alle former af urenheder, ellers vil det blive afregnet som gammelt valset aluminium.

ALU ISO PROFIL

ISO aluprofiler må gerne være med farve og folie. Det en aluprofil som er sammensat med en anden aluprofil i form af plastik eller isolering.

ALUMINIUM SPÅNER

Rene aluminium drejespåner må ikke være blandet sammen med andre spåner

NY BLANK ALU

Blank alu er som regel plade. Den skal indleveres blank og må ikke være uren, fx påført maling, skruer, belægning, nitter osv. Dermed opkøber vi nyt alu med folie og farve, hvor det er vigtigt at denne type aluplade ikke indeholder andet end folie og farve.

GL. ALU / VALSET ALU

Gammelt valset aluminium, som fx skilte, paneler o.lign. må ikke indeholde mere end 2% urenheder.

ALU DÅSER

Øl og sodavandsdåser modtages. Det er dog vigtigt at disse dåser ikke blandes med andet affald eller andre dåser, som fx fødevaredåser som ikke er lavet af aluminium. Hvis der findes jern i sodavandsdåser ved kontrol, klassificeres HELE læsset, som jernskrot.

ALUFÆLGE

Alufælge skal være uden dæk og fri for vedhæftninger såsom balanceklodser, ventiler, centreringsringe m.v. ellers vil alufælge med urenheder blive afregnet som støbt aluminium.

ALU TRÅD

Ny blank tråd fra alukabel. Det af-isoleret alukabel kan både være tyndt og tykt. Kabelsko skal være afklippet, og fri for rust og urenheder. Ligeledes må varen ikke være anløbet eller irret.

ALU STØBT

Aluminium støbt motorblokke, gearhuse, understel fra møbler mv. Produktet skal være fri for jern og andre urenheder. Forefindes der mere end 2% urenheder vil varen indvejes som skillemetal.