Aluminium

ALU PROFIL MED LAK

Aluprofiler, der er farvet eller lakeret, kan accepteres som sådan. Den tynde folie på profilerne er tilladt ved modtagelse.

BLANK ALUPROFIL

Blanke aluprofiler skal være helt fri for alle former for urenheder. Hvis der findes urenheder på profilerne, vil de blive afregnet som gammelt valset aluminium.

ISO ALUPROFIL

ISO aluprofiler må gerne være med farve og folie. Det en aluprofil som er sammensat med en anden aluprofil i form af plastik eller isolering.

ALUMINIUM SPÅNER

Rene aluminium drejespåner må ikke blandes sammen med andre spåner.

NY BLANK ALU

Blankt aluminium er normalt i form af plader. Pladen skal afleveres i blank tilstand og må ikke være forurenet med maling, skruer, belægninger, nitter osv. Vi køber også nyt aluminium med folie og farve, men det er vigtigt, at denne type aluplade kun indeholder folie og farve og intet andet.

GAMMEL ALU ELLER VALSET ALU

Gammelt valset aluminium, såsom skilte, paneler osv., må ikke indeholde mere end 2% urenheder.

ALU DÅSER

Vi modtager øl- og sodavandsdåser. Det er dog vigtigt, at disse dåser ikke blandes med andet affald eller andre dåser, såsom fødevaredåser, der ikke er lavet af aluminium. Hvis der ved kontrol opdages jern i sodavandsdåserne, vil hele læsset blive klassificeret som jernskrot.

ALUFÆLGE

Alufælge skal være uden dæk og fri for vedhæftninger såsom balanceklodser, ventiler, centreringsringe osv. Hvis der findes urenheder på alufælgene, vil de blive afregnet som støbt aluminium.

ALU TRÅD

Ny blank tråd fra af-isoleret alukabel kan variere i tykkelse, både tynd og tyk. Kabelskoene skal være afklippede og fri for rust og urenheder. Desuden skal varen være fri for anløbning eller irret overflade.

ALU STØB

Aluminiumstøbte motorblokke, gearhuse, understel fra møbler osv. skal være fri for jern og andre urenheder. Hvis der findes mere end 2% urenheder, vil varen blive vejet som skillemetal.