Salale containerservice

Containerservice

Container til jern og metalskrot

Hos Salale Jern og Metal har vi stor ekspertise og mange års erfaring med håndtering og transport af skrot. Vi tilbyder desuden skræddersyede affaldsløsninger, som tilpasses din affaldstype og dine behov.

En container til skrot kan være en stor hjælp i mange situationer. Vi har store og små skrot containere, åbne og lukkede, til indendørs eller udendørs brug. Uanset om du har behov for opstilling af container i en kort eller længere periode, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til dig.

Derudover tilbyder vi også UN-beholder, kar til akkumulatorer, elektronikskrotbur, tanke samt containere til lettere jernskrot, metalskrot, kabelskrot eller miljøfarligt affald. Vi står ligeledes klar til håndtering samt transport af dit jern- og metalskrot, og garanterer markedets bedste skrotpriser.

Hvis du står og mangler en container til affald og skrot, kan du kontakte os for en helt uforpligtende snak. Vi har med garanti en løsning, som passer til dig.