Nedbrydning

Salale nedbrydning

EN SKROTHANDLER DER NEDBRYDER I HELE DANMARK

Salale Jern og Metal har flere års erfaring med nedbrydning af jern og metal. Hvis du står med en større nedbrydningsopgave, men er i tvivl om hvordan den skal håndteres, så kan du roligt regne med os.

Vi råder over en maskinpark til at løse netop din nedrivningsopgave. Vores arbejdsopgaver er alt fra skærearbejde, nedbrydning af stål og jern konstruktioner, siloer og staldinventar, kedler, fabriksanlæg m.m. Derfor garanterer vi også, at arbejdet udføres professionelt, forsvarligt og med fokus på både miljøet og arbejdsmiljøet. Samtidig slipper du for alt det hårde og opslidende arbejde.

Vi tilbyder nedbrydning i hele Danmark, men vores primære område er Sjælland samt Københavnsområdet.

Når opgaven er løst, er det naturligvis vores ansvar at bortskaffe materialet, så pladsen bliver efterladt pæn og ordentlig.

I forbindelse med nedbrydningsprojekter er det essentielt, at løsningen er velovervejet. Vi er en produkthandel med stor ekspertise inden for alle former for nedbrydning, og har erfaring med både indendørs og udendørs nedbrydningsopgaver. Hos Salale Jern og Metal er ingen opgave for lille eller for stor, og vi behandler alle opgaver med samme ansvarsbevidsthed og professionalisme.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede dig til den rette løsning - helt uforpligtende naturligvis.

Kontakt os på telefon 56 27 56 27