Skrot er en værdifuld råvare

Hos os er affald en ressource, og det tager vi alvorligt. Affald skal bruges fornuftigt så det kan genanvendes til nye produkter. Derfor er det vigtigt, at sortere affaldet korrekt. Det kan også godt betale sig for både miljøet, fremtiden og din pengepung.

En moderne og miljøbevidst virksomhed

Salale jern og metal er en moderne skrotvirksomhed der har på fremtidens genindvindings løsninger, med fokus på miljø, genbrug /genvinding af alt jern og metalskrot.

Vi besidder en professionel erfaring indenfor branchen. Det med til at sikrer vores målsætning om at levere færdigbehandlet råvare til smelteværker og støberier i såvel Europa, som resten af Verden.

 

 

Erfaring

Salale jern og metal har i en længere årrække beskæftiget sig med jernhandel.

Salale jern og metal har ekspertise i håndtering og miljøbehandling af jern og metalskrot. Efter som vi bestræber os på hele tiden at være opdateret med de nyeste teknologier så vi kan tilbyde vores kunder, private såvel som erhvervskunder, en optimal og miljøvenlig løsning i forbindelse med håndtering og behandling af skrot.

Vi køber både af private og virksomheder, og vi køber også jernskrot fra den offentlige sektor. Det indsamlet jernskrot bliver efterfølgende sorteret og opdelt i de forskellige fraktioner hvor det så sælges videre til genvinding. Jern og metal bliver omsmeltet til genanvendelse på den miljømæssigt ogmest forsvarlige måde.

 

Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed. Og uanset om du har en 1 kg eller 1 tons jernskrot.