Lastbil Salale

Afhentning

AFHENTNING AF SKROT PÅ HELE SJÆLLAND

Salale Jern og Metal tilbyder hurtig og effektiv afhentning, og transport af skrot affald. Vi tilbyder afhentning af skrot med egne vognpark på hele Sjælland. Vi garanterer dig en gnidningsfri og hurtig løsning, når du har brug for os til bortskaffelse af skrot affald.

Du skal sørge for at dit skrot ligger i en bunke, og at der er tilstrækkelig plads til en lastbil og skrotkran. Resten klarer vi, både læsning, vejning og afregning af dit skrot.

Vi har faste kørselsruter, hvilket betyder at vi lynhurtigt kan afhente skrot på hele Sjælland. Du skal blot kontakte os på telefon 56275627, til en uforpligtende snak om dit skrot, og sammen aftaler vi hvornår vi kan komme forbi og afhente dit skrot. Hurtigere og lettere bliver det ikke at komme af med jern og metalskrot. Hvis du ikke har adresse på Sjælland, er det naturligvis ingen hindring. Vi kan nemlig afhente skrot i hele Danmark med kort varsel og med garanti for en fair skrothandel.

Lastbil med container

Bruges ved opstilling, tømning og transport af større mængder skrot. Åben skrot container str. 14m3 til 30m3, Levering af metal kasser, plastikkasser, paller og bure til skrot.

Lastbil med kran og grab

Bruges ved tømning og afhentning af jern og metalskrot fra bunke eller direkte fra jorden. Kranen er monteret med skrotgrab til korrekt håndtering af skrot affald.

Lastbil med anhænger

Bruges ved afhentning af hele træk eller levering af 2 skrot containere ad gangen. Sikre dermed kørsel optil 39m3 på anhænger. Bruges til afhentning af større mængder skrot, giver besparelse på co2 udslip.

Ladvogn service

Ved afhentning af mindre mængder skrot tilbyder vi afhentning med 3500 kg ladvogn. Denne er forsynet med lille kran til små løft. Denne transport type bruges oftest af vores håndværker kunder til oprydning ved skæreopgaver o. lign.

Mænd med jern-på service

Bruges ved ekspres service og krævende arbejdsopgaver. Her kommer 2 dygtige arbejdsfolk der tager dit skrot. Vi slæber og sorterer dit jern og metalskrot, og samtidige sørger for, at det bliver genanvendt korrekt. Vi garanterer at pladsen er ryddet og kunden altid er tilfreds når vi kører igen. Alt er inkluderet i din skrotpris både bortskaffelse, sortering og genanvendelse.

Drive-in service

I hele åbningstiden kan man køre ind uden tidsbestilling. Her hjælper vi med af- og pålæsning med gaffeltrucks, og er vi altid parate til en god skrothandel. Vores dygtige medarbejdere er altid behjælpelige med vejledning om håndtering og sortering af dit skrot til korrekt genvinding.

BESTEM SELV BROVÆGT

Vi kan tilbyde at veje det afhentede skrot på vores egen brovægt, hvis du ønsker det, eller på en brovægt efter eget valg nær afhentningsstedet. Derved forbliver hele processen så transparent som mulig, og der opstår ikke tvivl om den reelle mængde og vægt.

Vores skrothandel foregår som regel efter afvejning og kontrol af dit jern og metal skrot.

Når vi har afhentet dit skrot materiale køres det som regel direkte ind til vores nærmeste skrotplads. Her bliver dit metalskrot vejet ind på en af vores verificeret brovægte, hvorefter dit skrot læsses af til kontrol. Lastbilen kører på vægten igen for at veje ud, og her genereres så din vejeseddel på det afhentede skrot. Når kontrollanten har godkendt det aflæssede skrot materiale, sendes dette til vores bogholderi. Hvorefter denne afdeling sørger for betaling for dit skrot materiale.

Du får altid en god og fair skrotpris, når du sælger dit skrot til os. Vi tilbyder nemlig afregning til gældende dagspriser. På den måde sikrer du dig, at betaling for dit skrot er baseret ud fra gældende børsnoteringer og valutakurser.

FASTE RUTER

Vores lastbiler kan løse alle former for afhentning af skrot. Vi afhenter dagligt jern og metal skrot i store dele af det sjællandske. Vi har faste ruter for afhentning af jern- og metalskrot i Slagelse og Kalundborg, hvor vi selv har fysiske skrotpladser. Men turen stopper ikke her. Vi afhenter skrot flere gange om ugen i Ringsted, Næstved, Holbæk, Roskilde, Køge, Vordingborg, Jyderup, Sorø, Korsør, Skælskør mv. Står din by ikke her?

Bare rolig, vi kommer gerne forbi dig. Vores jernhandel dækker ikke kun afhentning af skrot på Sjælland. Vi afhenter alle typer af skrot i hele Danmark. Vi har sikret os de helt rigtige aftaler med de dygtigste transportfirmaer, i branchen indenfor transport og kørsel af skrot og affald. Derfor kan vi tilbyde afhentning af alle former for skrot i hele Danmark.

Udover at være en fysisk lokal skrothandler med skrotvirksomhed i Slagelse og Kalundborg så er vores rullende løsning med til at gøre os til en national skrothandler, som kan afhente dit skrot, uanset om du bor i Skagen eller i Gedser.