Lastbil Salale

Afhentning

VI AFHENTER DIT JERN OG METAL SKROT

Salale Jern og Metal er din pålidelige partner, der tilbyder hurtig og effektiv afhentning samt transport af skrotaffald. Vores egne vognpark kører på hele Sjælland og sikrer dig en nem og hurtig løsning til bortskaffelse af dit jern og metal skrot.

Vi garanterer en problemfri oplevelse, hvor du blot skal sørge for at samle dit skrot i en bunke og sikre tilstrækkelig plads til vores lastbil og skrotkran. Resten klarer vi, inklusive læsning, vejning og afregning af dit skrot.

Med vores faste kørselsruter kan vi lynhurtigt afhente skrot på hele Sjælland. For at aftale afhentning af dit skrot skal du blot kontakte os på telefon 56275627 til en uforpligtende samtale. Vi finder sammen det bedste tidspunkt for os at komme forbi og afhente dit skrot. Det bliver ikke nemmere og hurtigere at komme af med jern- og metalskrot. Hvis du ikke befinder dig på Sjælland, er det ingen hindring. Vi kan nemlig afhente skrot i hele Danmark med kort varsel og garanterer en fair skrothandel.
Vi er specialister i produkthandlen med jern og metal og tilbyder konkurrencedygtige skrotpriser. Vores priser for jernskrot, metal og kobber er attraktive. Uanset om du har brug for at skille dig af med jern, skrot eller rustfrit stål, er vi her for at hjælpe dig.

Vi har ekspertise inden for nedbrydning og jernhandel. Vores mål er at levere bæredygtige genindvindingsløsninger og sikre, at dit skrot bliver håndteret på en miljørigtig måde.

Vi tilbyder følgende services:

Lastbil med container

Bruges ved opstilling, tømning og transport af større mængder skrot. Åben skrot container str. 14m3 til 30m3, Levering af metal kasser, plastikkasser, paller og bure til skrot.

Lastbil med kran og grab

Bruges ved tømning og afhentning af jern og metalskrot fra bunke eller direkte fra jorden. Kranen er monteret med skrotgrab til korrekt håndtering af metal skrot.

Lastbil med anhænger

Bruges ved afhentning af hele træk eller levering af 2 skrot containere ad gangen. Sikrer dermed kørsel optil 39m3 på anhænger. Bruges til afhentning af større mængder skrot, giver besparelse på co2 udslip.

Ladvogn service

Ved afhentning af mindre mængder skrot tilbyder vi afhentning med 3500 kg ladvogn. Denne er forsynet med lille kran til små løft. Denne transport type bruges oftest af vores håndværker kunder til oprydning ved skæreopgaver o. lign.

Afhentningsservice

Bruges ved ekspres service og krævende arbejdsopgaver. Her kommer 2 dygtige arbejdsfolk der tager sig af dit skrot. Vi slæber og sorterer dit jern og metalskrot, og samtidige sørger for, at det bliver genanvendt korrekt. Vi garanterer at pladsen er ryddet og kunden altid er tilfreds når vi kører igen. Alt er inkluderet i din skrotpris både bortskaffelse, sortering og genanvendelse.

Drive-in service

I hele åbningstiden kan man køre ind uden tidsbestilling. Her hjælper vi med af- og pålæsning med gaffeltrucks, og er vi altid parate til en god skrothandel. Vores dygtige medarbejdere er altid behjælpelige med vejledning om håndtering og sortering af dit skrot til korrekt genvinding.

EN TRANSPARANT SKROTHANDLER

Vi tilbyder en professionel og transparant service som skrothandler af jern og metal til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder muligheden for at veje det afhentede skrot enten på vores egen brovægt eller på en brovægt efter eget valg i nærheden af afhentningsstedet. Dette sikrer en transparant proces uden tvivl om den faktiske mængde og vægt.

Vores skrothandel er baseret på afvejning og kontrol af dit jern- og metalskrot.

Efter afhentning transporteres dit skrotmateriale normalt direkte til vores nærmeste skrotplads. Her vejes dit metalskrot på en af vores verificerede brovægte, og efterfølgende bliver skrottet aflæsset og kontrolleret. Lastbilen kører på vægten igen for at foretage en vejning ved udkørslen, hvorefter en vejeseddel genereres for det afhentede skrot. Når kontrollanten har godkendt det aflæssede skrotmateriale, sendes det til vores bogholderi, som sørger for betalingen for dit skrotmateriale.

Vi garanterer altid en god og fair skrotpris, da vi tilbyder betaling baseret på gældende dagspriser. Dette sikrer, at du modtager betaling for dit skrot i overensstemmelse med aktuelle børsnoteringer og valutakurser.

VI AFHENTER I HELE DANMARK

Vores lastbiler kan løse alle former for afhentning af skrot. Vi afhenter dagligt jern og metal skrot i store dele af det sjællandske. Vi har faste ruter for afhentning af jern- og metalskrot i Slagelse og Kalundborg, hvor vi selv har fysiske skrotpladser. Men turen stopper ikke her. Vi afhenter skrot flere gange om ugen i Ringsted, Næstved, Holbæk, Roskilde, Køge, Vordingborg, Jyderup, Sorø, Korsør, Skælskør mv.

Står din by ikke her?

Bare rolig, vi kommer gerne forbi dig. Vores jernhandel dækker ikke kun afhentning af skrot på Sjælland. Vi afhenter alle typer af skrot i hele Danmark. Vi har sikret os de helt rigtige aftaler med de dygtigste transportfirmaer, i branchen indenfor transport og kørsel af skrot og affald. Derfor kan vi tilbyde afhentning af alle former for skrot i hele Danmark.

Udover at være en fysisk lokal skrothandler med skrotvirksomhed i Slagelse og Kalundborg så er vores rullende løsning med til at gøre os til en national skrothandler, som kan afhente dit skrot, uanset om du bor i Skagen eller i Gedser.