Lastbil Salale

Afhentning

Afhentning af skrot på hele Sjælland

Salale Jern og Metal tilbyder hurtig afhentning og transport af dit skrot på Sjælland. Vi garanterer dig en gnidningsfri og hurtig løsning, når du har brug for os.

Du skal sørge for at skrottet ligger i en bunke, og at der er tilstrækkelig plads til en lastbil og kran. Resten klarer vi, både læsning, vejning og afregning af skrottet.

Vi har faste kørselsruter, hvilket betyder at vi lynhurtigt kan afhente skrot på hele Sjælland. Du skal bare kontakte os på nummeret ovenfor, så kan vi aftale hvornår vi kan komme forbi og afhente dit skrot. Hurtigere og lettere bliver det ikke. Hvis du ikke har adresse på Sjælland, er det naturligvis ingen hindring. Vi kan nemlig afhente skrot i hele Danmark med meget kort varsel.

Bestem selv brovægt

Vi kan tilbyde at veje skrottet på vores egen brovægt, hvis du ønsker det, eller på en brovægt efter eget valg nær afhentningsstedet. Derved forbliver hele processen så transparent som mulig, og der opstår ikke tvivl om den reelle mængde og vægt.

Afregningen foregår som regel efter afvejning og kontrol af skrottet.

Du får altid en god pris, når du sælger dit skrot til os.

Faste ruter

Vores lastbiler afhenter dagligt skrot i store dele af Sjælland. Vi har faste ruter for afhentning af jern- og metalskrot i Slagelse, Kalundborg, Ringsted, Næstved, Holbæk, Roskilde, Køge, Vordingborg, Sorø, Korsør, Skælskør mv. Står din by ikke her?

Bare rolig, vi kommer gerne hos dig. Vores jernhandel dækker ikke kun Vestsjælland, men hele Danmark.

Vi er nemlig en national skrothandler, som kan afhente dit skrot, uanset om du bor i Skagen eller i Gedser.