Slagelses skrothandler

For at vi opretholder en cirkulær økonomi, og et bæredygtigt samfund har vi som skrothandler et ansvar overfor vores kunder såvel som samfundet, om at være tilstedeværende i og omkring lokalområderne. Det er en afgørende faktor for forbrugernes, såvel som producenternes genbrugs- og genanvendelsesvaner at man har en mulighed for at kunne skille sig nemt og hurtigt af med sit jern og metal skrot, hos en skrothandler der er lokalt tilstedeværende. 

Hos Salale Jern og Metal, bestræber vi os derfor på at imødekomme lige netop dette behov på flere parametre. Udover vores fysiske tilstedeværelse flere steder på Sjælland, heriblandt Slagelse, er vi en skrothandler der via vores faste afhentningsruter, dækker store dele af Sjælland. Flere gange i ugen lægger vi ruten forbi en lang række byer såsom Roskilde, Holbæk, Vordingborg, Næstved, Sorø, Skælskør og mange andre. Vores faste kørselsruter giver os en lokal tilstedeværelse der betyder, at vi lynhurtigt kan afhente skrot på hele Sjælland med meget kort varsel. Målet er at bringe os, som skrothandler, tæt på dig eller din forretning, så du nemt og bekvemt kan skille dig bæredygtigt og miljørigtigt af med dit skrot. 

Slagelses miljøbevidste skrothandler

Et godt tip når du skal vælge din lokale skrothandler i Slagelse og omegn, er at sikre dig at skrothandleren er certificeret med de rigtige miljøgodkendelser, så du sikrer dig at dit skrot bliver behandlet miljørigtigt og i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer. Har skrothandleren godkendelser fra Miljøstyrelsen & Miljøministeriet samt en miljøgodkendelse med ISO 14001 certifikatet, kan du være sikker på at skrothandleren behandler og genanvender dit skrot miljørigtigt i henhold til internationale standarder for bæredygtighed. Hos Salale Jern og Metal gør vi os meget umage for at være dit miljøbevidste valg, når det kommer til salg og handel med skrot. Vores store fokus på miljørigtig håndtering af skrot og affald har også betydet at vi er blevet bevilliget 5 certifikater og godkendelser, heriblandt ISO 14001 certifikatet og Miljøstyrelsens godkendelse. 

I vores øjne er skrot ikke bare affald, men en værdifuld ressource der kan skåne vores ellers hårdt belastede miljø og natur. Et af kendetegnene ved en miljøbevidst skrothandler er at man har fokus på genbrug og genanvendelse af de materialer der opkøbes i stedet for at destruere dem. Et andet vigtigt element, som vi og andre miljørigtige skrothandlere fokuserer på, er affaldsreduktion. Dette opnås ved at implementere processer for at reducere mængden af affald, der produceres i virksomheden. Hos Salale Jern og Metal holder vi os, for eksempel altid opdaterede på de nyeste teknologier og tendenser indenfor energieffektivitet, og sørger på den måde for at reducere energiforbruget i virksomheden ved brug af de meste energieffektive maskiner og udstyr.  

Skrot dit jern og metalaffald i Slagelse

Hvad end du ønsker at sælge dit skrot som erhvervs- eller privatperson, er der mange fordele at nyde gavn af ved at gå til en lokal skrothandler og sælge dit skrot. Den mest åbenlyse fordel er uden tvivl convenience. Vi kender det selv fra hverdagen, når man skal handle ind. I stedet for at køre til et supermarked langt væk, er det meget mere convenient at vælge det lokale supermarked tæt på sit hjem, fordi det både er mere praktisk og tidsbesparende. Samme princip gør sig gældende med dit skrot. Skrothandlen bliver så meget mere convenient, hvis skrothandleren ligger lige rundt om hjørnet, eller hvis skrothandleren tilbyder at stille en container i baghaven. En anden fordel er det økonomiske aspekt, da Lokale skrothandlere som oftest kan tilbyde en bedre pris end skrothandlere der er placeret langt væk, da håndterings- og transportomkostningerne er lavere. 

Leder du efter en lokal og miljørigtig skrothandler i Slagelse og omegn, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Salale Jern og Metal. Vi sikrer dig god service, lynhurtig afhentning og en rigtig god skrotpris. Er du ikke fra Slagelse området så frygt ej – vi tilbyder nemlig både skrot afhentning og fordelagtige containerservices på hele Sjælland, heriblandt Præstø og omegn. 

 Du kan læse meget mere om vores containerservice samt vores tilstedeværelse som skrothandler i Præstø og omegn i blogindlægget her.