Præstø Skrot- og Jernhandel

Du kender garanteret følelsen. Skrotbunken har hobet sig op, og du ved, at det er blevet tid til at besøge din lokale skrothandler. Men der bliver langt fra tanke til handling. For mange kan processen godt virke uoverskuelig. Lige fra at få anskaffet sig en lastbil med grab eller en ladvogn til at få læsset alt sit skrot op i vognen og til at få kørt ud til skrothandleren. 

Vi har hos Salale Jern og Metal gjort lige netop denne proces nem og overskuelig for dig. Vi tilbyder nemlig en effektiv og hurtig afhentning på hele Sjælland. Så hvis du eksempelvis er bosat i Præstø, skal du ikke bøvle med at køre frem og tilbage imellem dig og vores skrotplads – den klarer vi for dig. Alt du skal gøre, er at:

  1. Samle dit skrot i sorterede skrotbunker
  2. Sikre tilstrækkeligt med plads til, at vi kan komme til med skrottank og lastbil.

Derfra klarer vi alt fra skrot afhentning, transport og aflæsning på skrotpladsen, hvor vi i processen sørger for at dit skrot affald bliver håndteret på korrekt vis. Har du brug for at få afhentet større mængder skrot, der kræver mere end en skrot container klarer vi også dette. Ved afhentning af større mængder skrot, benytter vi os af en lastbil med anhænger. På den måde slipper du, og vi for at køre dobbelt, og derved opnår vi en betydelig besparelse i udslip af CO2. Er der på den anden side tale om en afhentning ad mindre mængder skrot, tilbyder vi en ladvogn service med en ladvogn, der har plads til 3500 kg skrot. Det er værd at nævne at disse ladvogne er forsynet med en mindre kran, til at foretage mindre løft, der stadig vil være for tungt at slæbe for en person. 

Ydermere, giver vi dig muligheden for selv at vælge, hvorvidt du ønsker, at vi gør brug af vores egen brovægt til at veje det afhentede skrot, eller om vi i stedet skal bruge en anden brovægt der ligger tæt på afhentningsstedet. 

Containerservice til Præstø

Hos Salale Jern & Metal er skrot afhentning ikke den eneste service, vi tilbyder. Vi har nemlig oplevet at, det kan være til stor gavn for private, såvel som erhvervsdrivende at have muligheden for at få en container ud og stå både kortere, men også længere perioder ad gangen. Er du håndværker, midt i et byggerod i hjemmet eller noget helt tredje er det altid rart at have en container ved hånden til alle de overskydende materialer. Vores skrot containere kommer i store som små størrelser, lukkede og åbne, til udendørs og indendørsbrug. Med andre ord, så har vi med stor sikkerhed en container til lige netop dit behov. 

En anden service vi tilbyder, er muligheden for at få et elektronikskrotbur ud, hvor du kan fylde dit elektronikskrot i med god samvittighed. Derudover har vi også containere til både miljøfarligt affald, metalskot og kabelskrot. Det er vigtigt at man bruger de rigtige containere, når man har med miljøfarligt affald at gøre, da det kan have store konsekvenser for naturen, og de mennesker der bor i området, hvis ikke det miljøfarlige skrot bliver behandlet rigtigt. 

God og fair skrotpris

Hvad enten du er er fra Præstø, Kalundborg eller Holbæk, tilbyder vi dig altid en konkurrencedygtig pris på dit skrot. Vores skrotpriser på jern og metal følger markedets jern priser fra London Metal Exchange, så du altid er sikret en god og fair pris for dit skrot. Din placering i landet har ingen betydning for selve skrotprisen, og afhentningen får du altid til en skarp pris, samt et højt serviceniveau. En afgørende faktor for skrotprisen er tilstanden samt renligheden. Jo bedre sorteret, renere og i bedre tilstand dit jern- og metalskrot er, jo højere en skrotpræmie vil du også få for din skrot bunke. Mange urenheder, gør det sværere at genanvende dit skrot, hvorimod hvis materialet er rent og i god stand, er genvindingsprocessen nemmere og derved også mere værdifuld.

Du kan læse meget mere om vores skrot priser i vores blogindlæg om skrotpriser. Her får du også tips og tricks til, hvad du skal gøre for at opnå de højeste skrotpriser for dit eget jern- og metal skrot.