SKROTHANDLER FOR PRIVATE

Salale Jern og Metal er din professionelle skrothandler på Vestsjælland med lokationer i både Slagelse og Kalundborg. Vores jernpladser modtager skrotmaterialer fra virksomheder og private. Vi er stolte af at betjene hele Sjælland gennem vores jernhandel i Slagelse og Kalundborg.

Hos os har du mulighed for at tjene penge på dit skrot. Vi har både det rette udstyr og mange års erfaring med håndtering af jern- og metalskrot. Vi garanterer, at genvindingsprocessen foregår på en miljømæssigt forsvarlig måde, da vi prioriterer miljørigtige metoder og praksis.

VI MODTAGER ALT SLAGS SKROT

Vi modtager både sorteret og usorteret skrot inden for produkthandlen, jern og metal. Ved at besøge vores produktliste kan du se nogle af de forskellige fraktioner, vi modtager på vores jernpladser i Slagelse og Kalundborg, herunder information om skrotpriser, jernpriser, skrotpriser for jern og metal samt kobberpriser.

Hvis din specifikke skrotfraktion ikke er opført på listen, er du velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores afdelinger i enten Slagelse eller Kalundborg. Hos Salale Jern og Metal er vi altid klar til at vejlede dig i forhold til sortering af dit skrot. Vi har ingen begrænsninger, da vi modtager alle typer skrot, uanset om det er stort eller småt.